2013. december 16., hétfő

~ 17 - Cafe latte rhapsody

cím: Cafe latte rhapsody
eredeti cím: カフェラテ・ラプソディ

páros: 羽多野渉 x 鈴村健一 (Hatano Wataru x Suzumura Kenichi)
egyéb szereplő: 小西克幸 (Konishi Katsuyuki)



megjegyzés: Serizawa (Suzuken) egy könyvesboltban dolgozik, munka közben találkozik Keito-val (Wacchan), akitől persze megijed a magassága miatt, meg elsőre félelmetesnek is tűnik, de hamar rájön, hogy igazából egy félénk és kedves személy, akinek a magassága miatt és mert félvér (vagy ahogy mondja, sokféle mix), kicsit komplexusa van és fél az emberektől emiatt.
Egyik nap összefutnak, amikor Keito egy macskát simogat (?), majd végül Serizawánál isznak egy kávét (lattét, amire mondja, hogy nagyon finom), közben megjelenik az ex (Shiraishi) aki persze pénzt követel Serizawától. Majd számot/mailt is cserél a párosunk ^^ (jaj, ez a kis félős seme Wacchan, annyira ♥)
A boltban Keitot megvádolják, hogy el akart lopni egy könyvet, végül kiderül, hogy csak pár kisiskolás csempészte a táskájába bele, amíg nem figyelt. Majd miután kiderült a félreértés, Keito elmegy a boltból, Serizawa meg utána, és elmennek kávézni (megint~ bár ez nyilvánvaló a cím után :D) és Keito meglepődik, hogy Serizawa az idősebb XD De az a beszélgetés, hogy Keito szerint a az univerzumnak latte színe van, és miután ezt megtudta, azóta szereti a lattét. Meg kis aranyos, ahogy szabadkozik, hogy milyen fura, meg hogy magas, és a japánja is fura stb ♥ ANNYIRA ARANYOS~ meg ahogy ott pirulgat, amikor Serizawa aranyosnak titulálja X3
Ugorjunk kicsit XD Én komolyan itt haldoklom cukortúladagolásban ezektől X3 Főleg miután Keito ad Serizawa arcára egy puszit majd félősen elrohan (de hogy én ettől miért visongok itt, hogy de aranyosak XD de semmi komoly nem történik jóformán az egész történetben, meg különben is Wacchan kis aranyos félős hangja awww ♥) Inkább nem írom le tovább, mert kb minden kettesben töltött jelenetükön csak visongok, hogy TOO CUTE STAHP~
AZ ötödik szám végén van egy ágyjelenet, de nem hinném, hogy megérdemelné a R18 jelzést (lehet cska én szoktam hozzá a durvább és nedvesebb jelenetekhez X'D)

Jha~ egyéb szereplők, ugye Serizawa ex-e, Shiraishi, akit Konishi alakít (és szerintem egy szemét dög, aki csak kihasználja szegényt) Meg Keito ismerőse, aki egész normális nő (vicces, hogy mikor Serizawa együtt látja őket a kávézóban, tök nyugodtan megy oda, meg meg is jegyzi magában, hogy milyen szép a csaj. Mert hát általában más mangában, mert ez is egy manga adaptáció, az a természetes, hogy a másik féltékenységi jelenetet rendez minden egyes alkalommal XD örültem, hogy itt nem ez a helyzet ♥)

Van még ugye tovább is, rengeteg aranyos jelenettel (néha olyan szomorúan aranyos, de aww~)

Igazából egy nagyon aranyos kis történet, két komplexusos gyerekről (oké, nem gyerekek, de nekem kb mindenki gyerek néha XD). Az egyiknek az a baja, hogy alacsony, meg szeplős (az ex még a fejéhez is vágja, hogy örüljön, hogy egyáltalán valaki akar vele járni. hidoi D: ) a másik meg kevert származású és nagyon magas, így mindenki fél tőle, amikor meglátják.

egyéb megjegyzés: a tokuten freetalk X'D szegény Wacchannak el kellett énekelni valami bevezetőt XD imádlak XD ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése