2013. december 16., hétfő

~ 16 - Asa kara, asa made

cím: Asa kara, asa made
eredeti cím: 朝から朝まで

páros: 鳥海浩輔 × 森久保祥太郎 (Toriumi Kousuke x Morikubo Shoutarou)



megjegyzés: Tori elit tévériporterként/hírmondóként dolgozik a Sunny Day Morning (?) híreknél, ahova Morikubo jár part-time dolgozni.
Mivel néhol kicsit hézagos a megértésem, így nem írom le az egész történetet, csak kis részleteket ^^
~ Tori egy barátja lányának venne ajándékot, aki 8 éves lesz, de beteg és kórházban van. Morikubo meg segít neki valamit választani, mivel egy plázában futottak össze. Végül egy legó készletet vesznek (?)
~ A híreknél új bemondónőt vesznek fel, aki Tori egy régi ismerőse lehet, mivel a hírek után leállnak beszélgetni. Mori meg persze ezt látja, és nekem úgy tűnik, mélyen kicsit féltékeny is a nőre :D Mint kiderül, még suliban jártak együtt. (Mori meg szegénykém szenved magában, és nem tudja miért~ na vajon miért ♥)
~ Tori és Mori beszélgetnek, Mori meg az új bemondónőről kérdezi, hogy milyen a kapcsolatuk, mert látta őket beszélgetni. Végül Tori (kicsit talán ingerülten) de közli, hogy semmi köze hozzá a másiknak, mert hogy az már a múlt meg amúgy is.
~ Mori hibázik a munkahelyén (a kamera előtt áll meg?) amiért persze esedezve bocsánatot is kér később. Annak ellenére, hogy elnézik neki, később mégis magában mérgelődik miatta (eléggé sírás közelében van D: ) de egyszer csak megjelenik Tori, és ad neki egy doboz kávét (olyan automatás konzervezett :'D) ... Mori meg mondja, hogy nem szereti a kávét, mire Tori, hogy akkor legutóbb miért fogadta el tőle~ bahaha :3
Aztán ad neki helyette onigirit :3 És beszélgetnek, Tori szerintem próbálja oldani a nyomott hangulatot, meg vigasztalni Morit, aki viszont mégis elkezd majdnem sírni, vagy el is kezd? (én meg itt nyekergek, hogy nyö~ had ölelgesselek meg ♥) Gondolom azért könnyezik kicsit, mivel Tori megcsókolja, mire az totál le van sokkolódva, hogy ez így mi volt? Tori: levettem a szemüveged, mert könnyes lett *sípolva veszi a levegőt* ♥
~ Mivel elvesztettem a fonalat kicsit, nem tudom mi történt XD Lényeg, hogy Tori valamiért ideges lesz és ököllel (?) beleüt egy polcba, vagy ilyesmi, mert nagy csörömpölés közben leesnek a dolgok (olyan, mintha kazetták estek volna le) ... vagy inkább csak ingerült meg fáradt és hamar elveszti a türelmét. Aztán valahogy megnyugszik, és szóba jön a kislány meg az ajándék legó, Tori meg majdnem elkezd sírni (WHY? ;v; ♥) Mori meg mondja, hogy sírjon, ha akar, de Tori ellenkezik, aztán a végén már mind a ketten szipognak (had öleljelek titeket meg aww ♥)
Mori meg rájön, hogy beleszeretett a másikba (vééééégre? :'D)
~ Tori Amerikába ment (???? jó, nem fogtam fel D: ) Mori meg persze hiányolja~
~ Mori épp arra gondolt, hogy mennyire szeretne Torival találkozni, mire Tori megjelenik (!!! :'D) Aztán közlik, hogy mennyire hiányolták egymást, meg hogy Tori miért nem válaszolt a mailekre (mert hogy nem akart olyan 中途半端な választ írni) de nagyon szereti és hiányzott neki, aztán BAMM~ nem. nem történik semmi, mert félbeszakítja a beszélgetést egy munkatársuk.
~ Mori hazakíséri Torit, vagyis elvileg csak a vonaton, aztán mikor Tori leszáll a megállójában, az utolsó pillanatban Mori közli, hogy szereti, a másik meg erre mielőtt pont becsukódna az ajtó, lerántja a vonatról (vagy shinkansen. nem az a lényeg XD) awww~ ♥ végül elmennek egy hotelbe (ufufu X3)
~ Fufuuuuuuu~ *sípol* azt hiszem így az utolsó pár percben, amikor lefekszenek, én azt hiszem elhaláloztam~ Mori kis szégyenlős (? XD nem tudom, de asdghjlgjklfas, azok a hangok meg ahogy magyarázkodik meg ellenkezik, hogy ne XD kyaaaaaah~) Nem tudom részletezzem-e ezek mit leműveltek az utolsó szám utolsó pár percében XD címszavakban: kézkrém, Mori nyögései, Tori szintén nyögései, én meg elhaltam (oké, hallgattam már ezerszer jobb ilyen jelenetet, de akkor is XD ez a páros így~ *sípol tovább*)

Így a végére megérdemli ez a blcd is az R18 jelzést XD

egyéb megjegyzés: a free talk XD nem tudom ezek hogy jutottak el a 2010-es Vancouver-i téli olimpiáig, azon belül is a jégkorcsolyához :'D de én itt örömködök, hogy Takahashi Daisuke is szóba került ♥

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése