2013. december 16., hétfő

~ 15 - Ani to osananajimi

cím: Ani to osananajimi
eredeti cím: 兄と幼なじみ

Otome cd, dummy head mikrofon éééééés~ ahogy a cím is mutatja, a bátyád (Noir) és a gyerekkori barátod (Rouge) a 2 szereplő (a hallgatón kívül)
Két részből áll, egyikben inkább a bátyádon van a hangsúly, míg a másikban a gyerekkori barátodon. Szóval egy kis (khm?) incest befigyel :'D

Ez kicsit hosszú lesz, egész részletes beszámoló, telenyomkodva a hülye szövegelésemmel, előre is elnézést :'D

Első rész: Ani - Noir (Noir megszemélyesítője 鈴木 達央 - Suzuki Tatsuhisa)


Na, kivel ülsz fel az óriás kerékre? Nagy dilemma, végül Osananjimi-kun (továbbiakban Osana-kun) ül fel veled, de te egész végig Ani-sant nézed az ablakból (továbbiakban Aniki/Onii-san)
Aztán otthon Aniki persze nem tetszését nyilvánítja.
Következő (3.) track, Aniki segítségét kéred (és kapod) a házidhoz, beszélgettek, Aniki persze úgy kezel, mint egy gyereket (eleinte), aztán a nyakláncodra tekintve, amit tőle kaptál, megjegyzi, hogy egész nőies vagy vele. Majd észbe kap, hogy mit is csinál és kizavar, hogy nincs neki ideje ilyenekre, hagyd magára.
Negyedik track: suliban összefutsz Osana-kunnal, majd megjelenik Aniki is, akit persze zavar a másik jelenléte (nyíííílván, mivel szereted a húgod, akinek cserébe brocon-ja van - brother complex. nem az anime XD - ahaha incest höh...)
Ötödik track: Aniki szól, hogy mehetsz fürdeni, de te a kanapén szunyókálsz, így fog téged és felvisz a szobádba~ te persze nem ébredsz fel (HOGY???), Aniki közben mondja a magáét, hogy mennyire megváltoztál az évek alatt, kész nő lett belőled (jó, nem pont ezt mondja, de kb ez a lényeg) aztán... AZTÁN~ elkezdi csókolgatni a füled (ಥ▽ಥ) aztán mint akibe villám csapott otthagy. Másnap reggel persze mintha mi sem történt volna viselkedik.
Hatodik track: Osana-kunnal elmentek randizni, majd hazafele elered az eső, és miközben menedéket találtok egy eresz alatt (gondolom ott) Osana-kun megint szerelmet vall, de te visszautasítod, mivel te Onii-sant szereted, amire persze Osana-kun kiakad kicsit. És megjelenik Aniki is (emlegetett szamár) és mielőtt összeverekednének, te közéjük állsz, védve Anikit, ezzel persze szegény Osana-kunt megbántva (Hino-saaaaan don't cry ;v; ♥)
Végül otthon Aniki a szobában (újra?) szerelmet vall éééééééééés~ KHM~ mondtam, hogy incest, bár a jelenetet nem játsszák végig. *Tatsuhisa killed me with his kisses and voice asdfghjkl*
Hetedik track: Másnap reggel együtt ébredtek, Aniki meg nagyjából felvázolja a jövőtöket (együtt éltek, mész vele, mert előléptették a munkában, meg majd gondoskodik róla, suliba sem kell menned többet... amolyan 24/7 together, kicsit engem az Amnesia-ból arra a jelenetre emlékeztet, amikor a csajt bezárta a ketrecbe, kisajátítva magának...)
Aztán még több csók és háh, vége (én meg nem kapok levegőt, utálom Tatsuhisát meg a csókjait, mert túl sadglgjklfsahjIYADA ಥ▽ಥ)

Második rész: Osananajimi - Rouge (Rouge megszemélyesítője: 日野 聡 - Hino Satoshi)
Ugyanúgy a vidámparkban kezdődik, mint az első változat, csak itt ugye fordítva: Aniki-vel ülsz fel az óriás kerékre és Osana-kun vár lent, majd mikor leértek ő elrabol a bátyótól :'D Majd elmentek fagyizni, meg elbújtok Onii-san elől, majd a nap végén kézenfogva mentek haza (amit Onii-san megzavar muhaha)
Következő (3.) track: Suliban Osana-kun megkér, hogy együtt menjetek haza suli után, aztán kap egy kis "bocsánatkérő" csomag csokit Onii-san előző napi viselkedése miatt ♥
Hazafele megálltok egy játszótéren, ahol régen rengeteget játszottatok, majd elered az eső és behúzódtok előle - nekem úgy hangzik, mint egy alagút, legalább is visszhangzik. de lehet valami fedett mászóka XD - éééééés~ Osana-kun szerelmet vall meg egyebek (Hino-saaaaaannnn too cute~)
Negyedik track: yahhoooo My Honey~ *befolyik az asztal alá*
Mivel még Onii-sannal nem közölted, hogy Osana-kunnal jártok, így rávesz, hogy küldj neki egy üzenetet, de Onii-san nem válaszol rá... Aztán együtt mentek haza Osana-kunnal ♥ Aztán persze az elmaradhatatlan eső, mire felajánlod, hogy adsz egy esernyőt neki, de visszautasítja azzal a mondattal, hogy "a hülyék úgy sem fáznak meg" :'D Otthon meg Onii-san a frászt hozza rád (Tattsun mély és creepy hangja OMG ಥ▽ಥ) és dühös Osana-kunra, és ki akarja magának sajátítani hugit (hentai onii-san~) de Osana-kun jön és megment, majd éééén nem tudom hova mentek be az eső elől o__O; (gondolom Osana-kunékhoz, de hát passz~)
Csörög a telefonod (Onii-san hív, lepődj meg XD) de Osana-kun nem engedi, hogy felvedd, helyette inkább betámad és uhuhu~ (oké, itt is megvágták a jelenetet a csókok kellős közepén, szóval~)
Ötödik track: Másnap reggel felébredtek, a telefonod megint csörög, mire Osana-kun teljesen kikel magából és földhöz vágja, majd teljesen megkattan~ (yandere Hino-san ಥ▽ಥ ufufu~) majdnem rape lett itt belőle, mikor megint kattan valami és Osana-kun átmegy caring boyfriend módba (moar kisses ಥ▽ಥ ♥)

VÉGE~

Ezután persze van még 2 tokuten cd, ahol az egyikben össze vagytok eresztve egy szobában, meg ami kimaradt a "sima" cd-ből, az R18 rész ಥ▽ಥ höhöööööö~ oké, igazából csak jó nedves csókok, de ez is megérdemel bőőőőőőven egy R18 jelzést.

Tattsun kattant röhögése OMG X'D viszont azok a csókok~ én totál kikészülök. tiszta ドキドキ van itt ಥ▽ಥ Hino-san is nagyon DAMEda ಥ▽ಥ *elhalt az összes agysejtje*

A második ilyen szintén hasonló (a címe Ablaktalan szoba, szerintem ez mindent elárul...) És két oldalról kapod egyszerre a nedves csókokat *kihalt* ಥ▽ಥ ezek után legyen ember a talpán, aki választani tud közülük...

Ez az egész arra az otome cd-re emlékeztet, ahol szintén hárman vannak összezárva és amíg az egyik alszik, addig a másikkal csináltok mindenféle dolgot (az is R18, majd a jövőben amint eljutok odáig, arról is írok XD)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése