2014. január 20., hétfő

~ 21 - Dounimo nannai soushi souai

cím: Dounimo Nannai Soushi Souai
eredeti cím: どうにもなんない相思相愛
páros: 遊佐浩二 x 興津和幸 (Yusa Kouji X Okitsu Kazuyuki)



megjegyzés: A történet 2 általános iskolás sráccal kezdődik, Kousaka és Genji, előbbi mindig szívatja a másikat, majd egyik nap Kousaka hirtelen elköltözik Tokyo-ba. Aztán 6 év múlva újra találkoznak, mikor Kousaka visszaköltözik. Persze a lányok egyből mind sipítoznak utána, és megvédik Genjitől, aki csak vissza akarta adni, amiért régen ráragasztotta az "Unko" becenevet. De hát mint megállapítottam már az elején (meg amúgy is nyilvánvaló, ha ők a páros egy yaoi-ban XD) hogy a nézeteltéréseik ellenére sem utálják egymást, pl Genji is mikor véletlenül meghallotta, hogy Kousakát egy lány a fenti tűzlépcsőhöz hívta, mert szerelmet akart neki vallani, ő rögtön ment, mert tudta, hogy Kousaka tériszonyos. Szóval~ Cserébe amiért megmentette, elhívja a hétvégén "lányokat vadászni" XD Amiből az lesz, hogy a végén Kousaka elrángatja Genjit, a saját lakására, ahol elmondja neki, hogy szereti :'D A szekrénybe bújva, ahol Genji szerint meg akarta erőszakítani X'D Ezzel most lelőttem a poént? XD (Jó, mondjuk ez is csak azért történhetett meg, mert felbukkant a nemkívánatos anyuka, akit Kousaka utál, meg amúgy is csak azért ment oda, hogy a fiától "pénzt lopjon", amit a válás után kapott az apjával... Bár a végén kiderül, hogy csak eljátszotta, mert a fiával akart találkozni... WTF is wrong with this family really o__O; Mindegy.)
De persze Genjinek is csak a szája nagy, hogy ő mindenféle H-stuff-t akar csinálni a lányokkal, meg állandóan csak azon jár az esze, aztán meg beijed, mikor Kousaka megkörnyékezi :'D
Közben történik ez meg az, Kousaka és Genji összevesznek, majd végül kibékülnek, mert Genji is beismeri, hogy szereti Kousakát és nem akarja őt is elveszíteni :)

Nem egy nagy eresztés a történet, nekem tetszett, ráadásul sokat beszélnek Kansai-bent a történetben (nyilván, mivel nem Tokyo a fő helyszín :'D ♥ bár hiányoltam, hogy Yusa-san szinte egyáltalán nem is beszélte az egész cd-n D: )

egyéb megjegyzés: Okitsu Kazuyukit annyira nem ismertem eddig, de ezzel sürgősen kezdenem kell valamit :'D

egyéb egyéb megjegyzés: na. AZOK a bizonyos jelenetek. oh my. kár, hogy rövidek voltak XD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése