2014. január 5., vasárnap

~ 19 - Cucumber x Sandwich

cím: Cucumber x Sandwich
eredeti cím: キューカンバー×サンドイッチ
szereplők: 鈴村健一 x 立花慎之介 x 平川大輔 (Suzumura Kenichi x Tachibana Shinnosuke x Hirakawa Daisuke)
egyéb szereplők: 三木 眞一郎 (Miki Shinichirou), 桑島 法子 (Kuwashima Houko)


tracklist:
1. 約束の場所
2. 俺サマなお客サマ
3. キッチン×コンフィデンシャル
4. ミッション×インポッシブル
5. はじまりはいつも唐突に
6. 「時間」の問題

megjegyzés: Adott egy testvérpár, Natsuhiko és Haru, akik még gyerekként elvesztették a szüleiket egy balesetben és árvaházba kerültek. Harut a nagynénjük örökbe fogadta, de nem akart elmenni, amíg a bátyja meg nem ígérte, hogy ez nem egy "búcsú" hanem egy "látjuk még egymást", mert ha elég idősek lesznek, akkor valóra váltják a szüleik álmát és megnyitják a saját kávézójukat.
Évekkel később Natsuhiko meg is nyitja a kávézót, de elég siralmas a helyzete, alig van vendég és rengeteg kölcsönnel tartozik. Végül egyik nap egy véletlen (és néhány félreértés) folytán megtalálja a testvérét, aki egy host bárban dolgozik :D vagyis dolgozott, mert miután "leleplezte" magát, beáll a kávézóba :D Lehet sejteni, mi lesz itt, ha egy jól menő host dolgozik egy kávézóban XD (szegény pincérlány vagy inkább pincér, mint később kiderül XD, Yuki, aki ott dolgozott eddig Natsuhikoval :D)
Vicces nézni, ahogy a crybaby öcsiből host lett, bátyónak viszont olyan gyerek feje maradt, mintha ő lenne a fiatalabb XD
Na, de harmadik szereplőnk Akira, aki nem viseli el, ha valaki jobb nála. A specialitása a teakészítés, és vicces, hogy állandóan leszólja Natsuhiko teáját, aki tiszta idegbajos lesz, hogy csak azért is megtanul jobb teát készíteni, így minden alkalommal, hogy Akira elmegy oda, kap egy csésze ingyen teát, amiben persze mindig talál valami kivetnivalót (túl keserű, elment az aromája, zavaros, stb.... )
Végül egyik nap elrabolja Natsuhikot és elviszi hozzájuk, hogy megmutassa neki, milyen az igazi, tökéletes tea :'D Hát, ugye gazdag család, aki megengedheti magának a drága teafüveket :D De hogy neki se legyen egyszerű az élete, mindig is utálta, hogy az anyjának mindene megvolt, mindent elvett tőle, de neki abban a "miniatűr kertben" (ahogy ő nevezi) nincs mégse semmije annak ellenére, hogy milyen gazdagok. Így nem akarja, hogy Natsuhiko is elmenjen, szóval beáll hozzájuk dolgozni. (Oké, az is közre játszott, hogy a másik agyondicsérte a teáját, így Akira eljött otthonról és odaköltözött Natsuhikohoz a kávézó fölötti kis lakásba XD)

Több poént nem akarok lelőni, akit érdekel, nyugodtan hallgassa meg, nagyon aranyos és vicces :'D Főleg Haru és Akira rivalizálása XD meg mikor féltékenyek, hogy Natsuhiko elment egy lánnyal, ők meg Yukival együtt stalkerkodtak utánuk XD (a lány igazából a nagynéni lánya, ha jól értettem, és 14 éves? :'D vagy lehet nem nagynéni, csak hát obaachan, akivel azelőtt jóban voltak. És oujisannak hívja Natsuhikot, aki szegény totál összetörik XD le lett öregezve XP)

egyéb megjegyzés: van mangája is, akit érdekel, bár sajnos nincs fent sehol 3 fejezetnél több az első kötetből (az is 2 éve volt felrakva), viszont kínaiul elvileg meg lehet találni, ahogy én is tettem :D (nem mintha tudnék kínaiul, de nézegetni jó XD)
egyéb egyéb megjegyzés: igazából nem annyira bl, max enyhe shounen-ai, de amikor megláttam a szereplőket, mondtam, hogy ez nekem kell XD aranyos :3

egyéb egyéb egyéb megjegyzés: a tokuten/freetalk számon nagyon sírtam XD
Lényegében arról beszélgetett Tachibana és Suzuken, hogy ők milyen host klubot nyitnának :'D Tachibana mondta, hogy ő nem akarna host lenni (pedig ♥), de szívesen nyitna egy klubot Ginzában vagy Roppongiban, meg hogy már terve is lenne, pl hogy a hostok nem hordhatnak fekete öltönyt, legalább 30 évesnek kell lenniük, tradicionális japán ruhákban kell lenniük stb (ezzel engem pl ki is nyírnának rövidtávon XD)
Suzuken meg szintén nyitna egyet, de seiyuu host klubot XD hát :'D
Jha, meg említették, hogy Mikishin milyen lenne Yuki-ként, és hogy mennyire meghallgatnák XD (Yuki volt a lánynak öltözött pincér náluk :D) na ezt én is megnézném azért XD

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése